Statoil byter namn till Circle K

Statoil byter namn till Circle K

 

Från och med maj 2016 kommer Statoilstationerna i Skandinavien, Baltikum, Polen och Ryssland byta namn och därmed ta en aktiv roll i att bygga det nya varumärket Circle K. Det nya globala varumärket kommer att ersätta Couche-Tards befintliga varumärken Mac’s, Circle K och Kangaroo Express som används i USA och flera andra länder runt om i världen, … (läs mer)
Här är Pressbyråns snabbaste koncept

 

I slutet på augusti öppnade Pressbyrån sitt senaste supersnabba koncept i Gaten på Bromma Stockholm Airport. Och möjliggör därmed för resenärerna att göra sina sista inköp även i gateområdet. Det nya Pressbyråkonceptet innebär bland annat ett optimerat utbud som gör att det ska gå supersnabbt för kunderna att köpa sina varor. Pressbyrån har med hjälp av … (läs mer)
Nyöppnat: Så ser Tescos nya servicekoncept ut

 

Tesco har öppnat ett nytt koncept för närbutiker mitt i City of London. Butiken är mindre än en traditionell Expressbutik och kommer att erbjuda ett brett utbud av mat och take away. Den 1 000 kvadratmeter stora butiken har utformats för att i första hand locka folk som arbetar i området, däribland de 8 000 personerna som snart … (läs mer)
Snabbt, lokalt och hälsosamt – varuautomaten speglar nutiden

 

Snabbt, bekvämt, lokalt och hälsosamt – varuautomaten speglar den tid vi lever i. På 30-talet var det mjölk, i dag köper vi surfplattor och lokalt producerade gourmetsallader i automater. Redan på 1920-talet dök det upp varuautomater i Sverige, då med möjlighet att köpa frimärken. Automater med matvaror dök upp i slutet på 30-talet, detta som … (läs mer)