Stärker affärsutveckling och uthyrning

Anna Nilsson och Philip Lagelius har rekryterats av Vasakronan.

Vasakronan har rekryterat Anna Nilsson till rollen som strategiskt säljansvarig och Philip Lagelius till rollen som uthyrningschef Stockholm.

Anna Nilsson är ekonom med lång erfarenhet av försäljning, marknadsföring och service. Hon har haft flera ledande positioner i bolag som bland annat Tele2 och NCC.

Hon kommer närmast från en roll som Group Head of Sales på Bonava.

Driva och utveckla erbjudandet

I sin nya roll blir Anna en del av Vasakronans affärsutveckling med strategiskt ansvar för att driva och utveckla bolagets helhetserbjudande gentemot nya och befintliga kunder. 

Philip Lagelius har en bakgrund som fastighetsekonom och inledde sin karriär som Biträdande affärsansvarig på Vasakronan 2014.

Bo de Besche, chef, kund och marknad på Vasakronan.

Under 2017 tillträdde han rollen som affärsansvarig. Philip efterträder Jesper Swedenborg som nyligen gick in i en ny roll som affärschef Stockholm nord.

Befäster sin position

– Det här är två rekryteringar som bidrar till att förstärka den höga ambition vi har i bolaget, att förse kunderna med branschens bästa helhetserbjudande. Vårt erbjudande är starkt och vi har en befäst position på marknaden men vi ser stora möjligheter att skapa ännu större värde för våra kunder, säger Bo de Besche, chef, kund och marknad.