Specsavers öppnar på Ingelsta Shopping

Karin Arousell och Erik Falk driver sedan 2013 tillsammans en Specsaversbutik i centrala Norrköping. Butiken har gått bra, vilket medfört att man blivit såväl fullbokade som trångbodda. Därför öppnar man nu en andra butik, denna gång på Ingelsta shopping i norra delen av Norrköping.

– Det kändes självklart att ta nästa steg, vi vill utveckla och expandera vår verksamhet och kunna ta emot såväl våra gamla som nya kunder. Och Ingelsta kändes helt perfekt, säger Karin Arousell.

– Det är en riktig fin stor butikslokal som vi också har möjlighet att växa i, säger Erik Falk.

De båda delägarna kommer att dela sin tid mellan citybutiken och den nya butiken, för att på så vis kunna möta intresset både från gamla och nya kunder.

– Att vara optiker och delägare innebär en fin mix av sysslor, man är med och ger barn deras första glasögon och hjälper äldre att kunna läsa tidningen – lösa problem för människor helt enkelt, säger Erik Falk.

– Modedelen är också rolig, och att göra butiken fin och promota nya bågar, även om vi numera gör allt mer kliniskt jobb eftersom vi får allt fler kunder, säger Karin Arousell.

Specsavers butik på Ingelsta Shopping öppnar torsdagen den 27 Augusti.