Refurbed rekryterar marknads- och Sverigechef

Kristoffer Nilsson Kampitsch och Therese Almqvist

Refurbed är verksamma på den svenska marknaden för rekonditionerade produkter. Nu rekryterar företaget Kristoffer Nilsson Kampitsch som Sverigechef och Therese Almqvist som svensk marknadschef. Rekryteringarna är en del i företagets satsning på tillväxt i Sverige.

Refurbed gav sig in på den svenska marknaden för rekonditionerad teknik under hösten 2021.

Erbjuder bland annat surfplattor och mobiler

Kristoffer Nilsson Kampitsch kommer närmast från Shpock där han arbetat som marknadschef med särskilt fokus på varumärkesfrågor.

Therese Almqvist har en bakgrund från bland annat fintechföretaget Lunar där hon arbetat som community manager. 

Företagets e-handel erbjuder i nuläget ett utbud av bland annat surfplattor, smartphones, datorer och smartklockor från bland annat Apple, Samsung, Huawei, HP och Lenovo.

Allt större intresse för hållbarhet

Refurbed har sedan starten sålt över en miljon enheter och finns i Sverige, Österrike, Tyskland, Irland, Frankrike och Italien.

– I takt med att allt fler intresserar sig för nya sätt att konsumera hållbart och cirkulärt så växer naturligtvis också vår marknad. Därför är vi väldigt glada att ha Kristoffer och Therese på plats. De kommer att bli viktiga pusselbitar i att växa vår närvaro på den svenska marknaden, säger Peter Windischhofer, medgrundare av Refurbed.