Polarn O. Pyret rekryterar hållbarhetsdirektör

Deeba Remheden.

Polarn O. Pyret har rekryterat Deeba Remheden som Sustainability and Quality Director. Som sådan kommer hon driva varumärkets hållbarhetsinitiativ och säkerställa hög kvalitet genom hela produktionskedjan.

Deeba Remheden har tidigare erfarenhet från textilindustrin och har varit stationerad i produktionsländer som Bangladesh, Kambodja och Vietnam. Hon har även implementerat hållbara arbetssätt hos bland andra PostNord, Ikea och H&M Group.

– Vi är otroligt glada att Deeba valt att börja hos oss, och är övertygade om att hennes expertis och gedigna erfarenhet kommer stärka vårt åtagande för miljöansvar och produktkvalitet, säger Johan Munck, VD på Polarn O. Pyret.

Vill inspirera företag och verksamheter

Själv ser Deeba Remheden fram emot att få vara en del av en verksamhet som hon menar ständigt strävar efter att göra bättre ifrån sig.

– Jag ska jobba för att Polarn O. Pyret hittar kraft i sin roll som ledare inom hållbar klädproduktion och fortsätter att inspirera andra företag och verksamheter att ställa om och ta mer ansvar för att göra vårt samhälle och vår värld mer hållbar, säger Deeba Remheden.