Nya affärsutvecklare till Atrium Ljungberg

Som ett led i arbetet med att skapa framtidens stadsdelar rekryterar Atrium Ljungberg nu tre nya affärsutvecklare inom bostad, retail och mötesplatser för näringsliv och utbildning.

Atrium Ljungberg har en projektportfölj som främst är fokuserad på Sickla i Nacka och på Gränbystaden i Uppsala. Bolaget har också omfattande utvecklingsplaner i Slussen och på Medborgarplatsen samt för Slakthusområdet.

Nu gör man tre nyrekryteringar.


Catarina Sjömark

I Uppsala och norra Stockholm förstärks organisation med affärsutvecklare Catarina Sjömark. Catarina kommer initialt att arbeta med Atrium Ljungbergs projekt Bas Barkarby i Järfälla där vi tillsammans med kommunen utvecklar en plats för lärande, kultur och näringsliv.

Catarina kommer närmast från Piteå och Luleå kommun där hon bland annat varit med och utvecklat Piteå Science Park samt arbetat inom de båda kommunernas näringslivsenhet.

Elisabet Forsell

Som ett led i Atrium Ljungbergs bostadssatsning stärker företaget nu organisationen genom att rekrytera Elisabet Forsell. Elisabet är i grunden arkitekt och kommer närmast från Tengbom, och har tidigare arbetat med utveckling inom bostadsprojekt.

Kati Stork

I början av april återvänder Kati Stork till Atrium Ljungberg. Kati kommer närmast från tjänsten som Leasing Director på Eurocommercial och har en gedigen erfarenhet av retailutveckling, både från tidigare tjänst inom Atrium Ljungberg och TK Development Sweden.


Läs även: Två köpcentrum säkerhetscertifierade