Ny Retail Manager på Jysk

Teres Kenttä.

Teres Kenttä blir ny Retail Manager för Jysk Sveriges norra region. Hon började som säljare på Jysk i Kiruna för tolv år sedan. ”Det har varit och är en fantastisk resa”, säger hon.

2022 prisades Teres Kenttä som ”Årets distriktschef” på Jysk Awards. Hon har gått från säljare till distriktschefstrainee, distriktschef och senast Retail Manager Trainee via företagets utbildningsproram. 

– Det har varit och är en fantastisk resa. Jysk är ett företag i ständig förändring och ett av våra medarbetarlöften är ”When you grow, we grow”. Där vill jag kunna vara med och bidra med mina erfarenheter och vara med och visa att Jysk är Sveriges bästa arbetsgivare, säger Teres Kenttä.

Ska ansvara för driften och utvecklingen

Hon är uppvuxen i Kiruna men bor nu i Skellefteå med sin familj. I och med sin nya roll kommer Teres Kenttä ingå i Jysk Sveriges ledningsgrupp och ansvara för driften och utvecklingen av butikerna i just norra Sverige. 

– Vår framgång bygger på att kunna hitta och utveckla handelstalanger. Därför är jag väldigt glad över att Teres tar nästa steg i sin karriär med Jysk. Hon har en otrolig förmåga att se potential och att bygga vinnande team vilket är nycklar för vår fortsatta framgång, säger Kenneth Pedersen, Head of Retail för Jysk Sverige.

Teres efterträder Mirja Ahrén som gått vidare som försäljningschef för Myrorna.