Ny regionchef utsedd på Apoteksgruppen

Susanne Carlsson är ny regionchef på Apoteksgruppen. Hon kommer närmast från en tjänst som chef för flera apotek i Halmstad. Susanne har arbetat på Apoteksgruppen i två år och har tidigare erfarenhet av att arbeta som coach, butikschef inom veterinärbranschen och egen företagare.

Som regionchef kommer Susanne att ha ett övergripande ansvar för Apoteksgruppens apotek i region 2, sydvästra Sverige.

– Jag brinner för att driva, coacha och leda ett starkt team. Mitt mål blir därför att skapa och bidra till en känsla där vi alla ska må bättre, både mina medarbetare och kunder och där vi visar på att vi som apotekskedja bryr oss på riktigt, säger Susanne Carlsson.

Tydliga målsättningar

Som första steg kommer Susanne att lägga tid på att lära känna apotekschefer och medarbetare ute på apoteken. Fokus kommer sedan läggas på att bygga en stark teamkänsla där tydliga målsättningar sätts tillsammans med medarbetarna.

Inom Apoteksgruppen uppskattar man den ingterna rekryteringen.

– Det känns extra roligt att få möjlighet att rekrytera internt. Susanne har visat ett mycket fint resultat som apotekschef och har också redan haft en rådgivande roll gentemot apotekschefer i regionen. Detta som coach i det regionala ledningsteamet, säger Theresia Hansson, försäljningschef på Apoteksgruppen.