Ny inköpschef på Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken rekryterar Charlotta Svarfvar som ny sortiment- och inköpschef. Hon kommer närmast från en tjänst som inköps- och hållbarhetschef hos Nilson Group.

Som ett led i den fortsatta utvecklingen har Bagaren och Kocken rekryterat till ett flertal nyckelpositioner under den senaste tiden.

Tar sig an CSR-arbetet

I början av året anslöt bolagets nya VD Christina Ståhl och nu rekryteras en ny sortiment- och inköpschef för att ta ett samlat grepp om inköps- och CSR-arbetet.

Charlotta Svarfvar har erfarenhet från ledande tjänster inom detaljhandel, inköp och sortiment. Närmast kommer hon från en position som Inköps- och hållbarhetschef inom skokoncernen Nilson Group, där hon också ingick i företagsledningen.

Dessförinnan har hon bland annat verkat i nio år inom Ica-koncernen i olika ledande roller.

– Jag ser fram emot att utveckla sortiment och inköpsarbetet inom ett produktområde som står mig nära, men också att utveckla hållbarhetsarbetet som kommer stärka Bagaren och Kocken som ledande aktör in i framtiden, säger Charlotta Svarfvar.

Fördubbling är målet

– Charlotta kommer att spela en viktig roll på vår fortsatta tillväxtresa, där vi siktar på att fördubbla omsättningen inom tre år till en miljard kronor, säger Christina Ståhl, VD på Bagaren och Kocken.

Charlotta Svarfvar kommer att ingå i Bagaren och Kockens ledningsgrupp och börjar den 20 april.