Ny Head of Franchise på Apoteksgruppen

Roland Brimow, apoteksgruppen.

Apoteksgruppen har rekryterat en ny Head of Franchise som ett led i att bygga vidare och satsa på franchise-affären. Roland Brimow kommer närmast från en roll som Franchise Manager på Waynes Coffee.

Roland har enligt ett pressmeddelande lång erfarenhet av entreprenörskap, ledarskap, utveckling och att arbeta med franchise.

– Med sin entreprenörsanda och erfarenhet från franchise kommer han att bidra till fortsatt utveckling och tillväxt inom denna del av vår affär, säger Erik Sjögren, försäljningsdirektör på Apoteksgruppen.

I rollen som Head of Franchise kommer han att ha det övergripande ansvaret för närmare 40 franchiseapotek inom Apoteksgruppen. Det omfattar även utveckling av drift, avtal och att vässa samarbetet och affärsmodellen ytterligare.

Säkra det bästa valet

– Det som lockar mig med Apoteksgruppen är att man får driva sitt eget apotek genom franchise, något vi är ensamma om att erbjuda på den svenska marknaden och som skapar en annan dynamik i verkligheten, säger Roland Brimow.

– Som farmaceut öppnar det upp för nya karriärvägar, vill man driva ett apotek och vara del av en kedja, då är Apoteksgruppen det enda valet i dag. Jag ska även säkerställa att det är det bästa valet. Franchise är något jag brinner för och jag ser fram emot denna resa, säger han.