Ny försäljningschef på AMF Fastigheter

Nicole Rosvall lämnar Atrium Ljungberg och börjar på AMF Fastigheter.

AMF Fastigheter har rekryterat Nicole Rosvall som försäljningschef. Nicole kommer närmast från en roll som projektuthyrare på Atrium Ljungberg och tillträder den nya rollen den 1:a oktober.

Nicole Rosvall arbetar i nuläget som Office Leasing Manager på Atrium Ljungberg där hon varit verksam sedan 2019.

På Atrium Ljungberg har Nicole arbetat med strategisk projektuthyrning och storkundsbearbetning.

Företräder olika perspektiv

Tidigare har Nicole arbetat som fastighetskonsult och projektledare på Tenant & Partner.

AMF Fastigheter menar att erfarenheterna av att företräda olika perspektiv, både fastighetsägar- och hyresgästsidan, kommer att vara värdefulla i den nya rollen.

– I en utmanande tid blir attraktiva, levande och trygga platser, både i fastigheterna och i gaturummet mellan husen, allt viktigare för att staden ska behålla sin attraktionskraft. Jag tror att Nicole med sin energi, sitt stora intresse för platsutveckling kombinerat med naturliga ledaregenskaper kommer att utmana oss, säger Magnus Behrenfeldt, chef för stadsutveckling på AMF Fastigheter.

Viktigt ha koll på utveckling och behov

På AMF Fastigheter kommer Nicole tillsammans med ett team om tolv medarbetare att fortsätta utveckla attraktiva kommersiella ytor och arbetsplatser.

– I branschens pågående utveckling, som påskyndats av nya beteendemönster och den förändrade synen på arbetsplatsens betydelse och utformning, är det särskilt viktigt att ligga utvecklingen och hyresgästernas förändrade behov nära, säger Nicole Rosvall.

Efterträder Magnus Carlsson

När Nicole Rosvall tillträder rollen som försäljningschef den 1:a oktober ersätter hon Magnus Carlsson, som varit verksam inom AMF Fastigheter sedan 2014.

Nu kliver han in i en ny roll med fokus på att utveckla kontorsaffären i Marievik där AMF Fastigheter är majoritetsägare.