MyDentist öppnar i centrala Malmö

I oktober öppnar MyDentist en tandklinik med butik på Södra Förstadsgatan i centrala Malmö. Siktet är inställt på att bli störst i Norden.

Malmö blir den andra staden som företaget öppnar sin nya tandvårdskedja i, och rekryteringen av de cirka 15 personer som kommer att arbeta på kliniken initialt är nu i full gång.

Gatuplan i bästa butiksläge

– Malmö är en viktig stad för oss och vi är därför mycket glada över att vi nu lyckats hitta ett läge som passar vårt koncept perfekt – gatuplan på bästa butiksläge. Vi har dessutom hittat en fantastisk klinikchef, Annica Malmlöf, och vi ser fram emot rekryteringen av resterande personal, säger Fredrik Wistrand VD på MyDentist.

Tydligt koncept för tandhälsa

Ambitionen är att förändra tandvårds-branschen genom ett tydligt koncept där man ska erbjuda kunderna en förbättrad tandhälsa på ett lättillgängligt och enkelt sätt med hög kvalité.

– När jag fick erbjudandet tvekade jag inte en sekund. MyDentist är precis vad branschen behöver. Kundupplevelsen inom tandvården måste bli mycket bättre. Det gör vi inte bara genom en trevlig miljö på gatuplan och högre service, utan även med ett tydligt fokus på personalen och den kombinationen tror jag starkt på, säger Annica Malmlöf, klinikchef på MyDentist Malmö.

Vill bli störst i Norden

I höstas öppnades den första kliniken i Västerås och nu fortsätter man med tre nya kliniker under hösten. Därefter kommer konceptet att rulla ut med cirka en kliniköppning i månaden.

– Vi kommer att börja med att fokusera på Sverige. Men vårt mål att bli störst i Norden är det vi arbetar för varje dag, säger Fredrik Wistrand.

Bakom MyDentist står Fredrik Wistrand och Per Jansson. Fredrik Wistrand var tidigare vd och koncernchef på optikkedjan Smarteyes.

Läs mer om MyDentist här