Jollyroom rekryterar ny CFO

Jollyroom är aktiva inom barn- och babyprodukter, nu rekryterar företaget Daniel Svensson till ny CFO. Daniel kommer närmast från motsvarande roll på Netonnet.

I höstas kom beskedet om att Marina Davarinou, tidigare VD för Ellos Group, rekryterats till rollen som operativ chef på Jollyroom med ansvar för sortiment, marknad och försäljning. Nu är det klart att även Daniel Svennson ansluter till Jollyrooms koncernledning.

– Jollyroom är ett genuint kundorienterat bolag med hög utvecklingstakt och en inspirerande företagskultur. Den framgångsrika tillväxtresa man gjort under de senaste åren är imponerande, säger Daniel Svensson.

Passar i det dedikerade teamet

Daniel kommer närmast ifrån rollen som CFO på Netonnet. Dessförinnan har Daniel varit CFO på bolag som Geodis, Swedgas och Stampen samt Country Controller på DHL.

– Han passar perfekt in i vårt dedikerade team med sin höga energinivå och imponerande verktygslåda. Daniel kommer att vara en viktig kugge i vår fortsatta tillväxtresa, säger Mattias Jacobsson, VD på Jollyroom

Daniel Svensson tillträder sin nya roll i början av augusti.