Jollyroom har utsett ny VD och HR-chef

Styrelsen i Jollyroom Group har utsett Mattias Jacobsson till ny VD. Mattias har arbetat inom bolaget sedan 2015 med fokus på den kommersiella delen av verksamheten, senast som överordnat ansvarig för inköp, marknadsföring och försäljning. Nicole Berger har också tillträtt tjänsten som ny HR-chef.

Mattias Jacobsson kommer fortsatt att fokusera på att driva en lönsam tillväxt med nöjda kunder och medarbetare i fokus.

– Organisationen har jobbat hårt i många år för att positionera verksamheten för framtidens varuhandel och jag ser med tillförsikt fram emot att nå vår vision som störst i Europa inom e-handel för barn- och babyprodukter, säger Mattias Jacobsson.

Skapar en attraktiv arbetsplats

I samband med VD-skiftet överlämnas även ansvaret för HR-funktionen till Nicole Berger har nu tillträtt tjänsten som ny HR-chef. Likt Mattias har även Nicole arbetat flertalet år inom verksamheten.

– Jag är glad över den spännande utmaningen i att få driva och leda viktiga personalfrågor tillsammans med vårt växande HR-team. En stor nyckelfaktor till vår framgång är att arbeta med rekrytering i egen regi, säkerställa den interna utvecklingen för medarbetare och ledare samt skapa en attraktiv och härlig arbetsplats, säger Nicole Berger.

Grundarna i nya roller

I samband med ändringarna tar medgrundaren Ole Sauar rollen som styrelseordförande och Terese Fernbring, även hon medgrundare och tidigare HR-ansvarig, blir rådgivare och kommittéordförande i organisatoriska frågor.