Instabox rekryterar ny vice VD

Företaget Instabox fortsätter att växa och har den senaste tiden gjort flera rekryteringar för säkerställa fortsatt tillväxt. Den senaste är Tom Englund som ska stärka organisationen i en ny roll som vice-VD.

För att kunna skala upp verksamheten på samtliga marknader och säkra fortsatt hög tillväxt stärker nu Instabox sin organisation.

– Jag ser mycket fram emot att jobba med det fantastiska teamet på Instabox. Vi är i en extrem tillväxtfas och behöver skapa förutsättningar och bygga upp oss organisatoriskt för att kunna matcha tillväxten framöv, säger Tom Englund, ny vice VD.

En av flera nyckelrekryteringar

– Jag är väldigt glad att kunna välkomna Tom till Instabox och det är en mycket viktig rekrytering i ett viktigt skede för Instabox. Hans bakgrund och styrkor passar in perfekt när vi nu ska utveckla organisationen för att kunna säkerställa fortsatt tillväxt, säger Instabox VD och grundare Alexis Priftis.

Bland andra nyckelrekryteringar den senaste tiden har Leilei Tong internrekryterats till rollen som hållbarhetschef, Victor Melander har anställts som kommunikationschef och Laurens Zanoli har rekryterats som försäljningschef för Benelux.

Tom Englund kommer närmast från Tobii