Indiska rekryterar nyckelpersoner

Indiska rekryterar Mona Lindskog som ny kvalitet- och hållbarhetschef och Eric Holmén som ny försäljningschef.

Indiska är inne i en intensiv förändringsresa och som ett led i detta rekryteras ytterligare två nyckelpersoner till bolaget.

– Det är alltid roligt när vi lyckas attrahera och rekrytera kompetenta och erfarna medarbetare, men såklart extra roligt när det sker på strategiska nyckelpositioner. Fortsatt arbete inom hållbarhet och försäljning i fysisk butik är två väldigt viktiga delar för Indiskas framtid, säger Karin Lindahl, VD på Indiska.

Lång bakgrund inom H&M

Mona Lindskog tillträder tjänsten som kvalitet- och hållbarhetschef. Mona kommer senast från Åhléns, där hon varit en nyckelperson i bygget av deras kvalitets- och hållbarhetsplattform.

Dessförinnan har hon en lång bakgrund inom H&M där hon jobbat med kvalitetssäkring och efterlevnad av produktlagstiftning.

– Indiska har en fantastisk historia av långsiktiga samarbeten med leverantörer, där man länge legat i framkant gällande socialt engagemang och miljöfrågor, säger Mona Lindskog.

Regionchef på KappAhl

Eric har även han en gedigen bakgrund inom retail och butiksdrift. Han har under de senaste fyra åren arbetat som regionchef på KappAhl. Eric har dessförinnan arbetat som försäljningschef på Åhléns City samt varit verksam inom sportbranschen.

– Retailbranschen står inför stora utmaningar, där de fysiska butikerna är under stor press. Indiska är ett företag med en fantastisk historia, att få vara en del i detta och samtidigt möta de utmaningar som branschen står inför känns väldigt spännande, säger Eric Holmén.