Förändringar i Diös koncernledning

Sofie Stark och Mats Eriksson får nya roller inom Diös.

Lars-Göran Dahl, Diös fastighets- och affärsutvecklingschef, lämnar bolaget efter sommaren. Sofie Stark, nuvarande affärschef i Sundsvall, internrekryteras som fastighetschef och Mats Eriksson, nuvarande projektchef, utökar sin roll med chef över affärsutveckling.

Båda blir del av Diös koncernledning. Förändringen träder i kraft under augusti. Bolagets utökning av koncern-ledningen, med Sofie Stark och Mats Eriksson, ska stärka bolagets fokus på stadsutveckling.

Lars-Göran Dahl blir ny fastighetsdirektör på Skistar.                                        

– Först vill jag gratulera Skistar till en bra rekrytering genom Lars-Göran. Han har varit en viktig del av Diös framgång. Jag vill också varmt välkomna Sofie Stark och Mats Eriksson till koncernledningen och ser med stor tillförsikt fram emot hur vi tillsammans med dem kommer att ta bolaget till nästa nivå, säger Knut Rost, VD på Diös.

– Under både rådande exceptionella situation med pandemin såväl som en ledstjärna generellt för fortsatt utveckling, ser vi ledarskapet som en nyckel till framgång. Jag är övertygad om att detta kommer att leda till ett ännu starkare Diös.

I samband med detta blir Annie Franzon transaktionschef och rapporterar direkt till VD Knut Rost och Bengt Eveby blir affärsutvecklingschef, som ansvarig för det centrala säljteamet, och rapporterar till projektchef Mats Eriksson.