Diös rekryterar affärschef

Henrik Rapp, tillträdande affärschef på Diös i Dalarna. 

Under januari tillträder Henrik Rapp som ny affärschef för Diös i Dalarna. Affärsenheten innefattar Diös verksamhet i Falun, Borlänge och Mora. Henrik Rapp kommer att ha ansvar för affären och de lokala teamen.

Henrik Rapp kommer närmast från en tjänst som VD på bostadsbolaget Gruvstaden och har dessförinnan arbetat som förvaltare på fastighetsbolaget Masmästaren.

– Henrik är en teamspelare med skarpt affärssinne och jag är övertygad om att han kommer att vara en stor tillgång i vårt fortsatta arbete mot att skapa Sveriges mest inspirerande städer, säger Sofie Stark, fastighetschef på Diös.  

Driver städerna framåt

Diös äger 60 fastigheter motsvarande ca 300 000 kvadratmeter i Falun, Borlänge och Mora. Totalt jobbar 19 medarbetare på de lokala kontoren.

– Diös är en drivande aktör i Falun, Borlänge och Moras utveckling och det känns fantastiskt roligt att få tillträda rollen som affärschef. Jag kommer att få jobba nära riktigt vassa team där mitt mål är att bidra med ännu mer energi, kompetens och nya perspektiv som driver våra städer framåt, säger Henrik Rapp.