Cushman & Wakefield rekryterar trendspanare

Cushman & Wakefield anställer Annika Edström som Head of What’s Next med ansvar för Research & Insight samt trendspaningar. Detta inom ramen för framtidens fastighetsfrågor.

Rollen är ny och kommer bland annat ha fokus på fastighetsbranschens kommande vägval och möjligheter. Annika kommer även att driva den digitala utvecklingen för Cushman & Wakefields tjänster inom analys och research i Sverige.

Insikter i sitt DNA

– Vår målsättning är att vi ska leda vår bransch i en ständigt föränderlig värld. Att förstå framtidens utmaningar och trender ligger i Cushman & Wakefields DNA, säger Karl Persson, VD på Cushman & Wakefield i Sverige. 

Annika kommer närmast från Hyresgästföreningen och rollen som fastighetsekonom. Där har hon bland annat jobbat med analys av hur ekonomi och nya trender påverkar bostadsbolagens förutsättningar.

Lyfter hållbarhetsfrågor

– Som Head of What’s Next vill jag vara med och lyfta olika typer av hållbarhetsfrågor och engagera aktörer på marknaden att vara attraktiva för investerare, hyresgäster och i sin roll som arbetsgivare i framtiden, säger Annika Edström

Hon tillträder tjänsten 1 november.