Coop öppnar ny butik i Bålsta

Coop öppnar ny butik i Bålsta.

Under hösten öppnar Coop Butiker och Stormarknader en ny butik i Bålsta. Den utgör en viktig del i den fortsatta utvecklingen av Bålsta Centrum och får ett centralt läge med ett stenkast i från buss- och pendeltågsstation, med bostäder tätt inpå.

– Med butiken i Bålsta Centrum vill vi skapa en mötesplats för människor som uppskattar god mat till bra priser och söker inspiration för vad de ska äta varje dag. Det är ett toppläge för en matbutik med liv och rörelse runt butiken, säger Linus Gusfors, distriktschef i Stockholm för Coop Butiker och Stormarknader.

Bålsta Centrum är en stadsdel som utvecklas av Grosvenor Europe med en vision om att skapa en levande stadskärna för boende och de som besöker området.

– Vi arbetar efter visionen att omvandla och utveckla Bålsta Centrum och stärka positionen som Bålstas naturliga och levande stadskärna. En viktig del i detta arbete är ett starkt utbud av dagligvaror, säger Carl Strufve, Director Nordics på Grosvenor Europe.

– Det innebär att vi under året får en ny större Systembolagsbutik på plats, ett uppdaterat och utökat restaurangutbud, en ny butik för Lindex och nu även kan addera ett uppdaterat och högkvalitativt dagligvaruutbud.