Claes Meldgaard interim VD för Stayhard

Claes Meldgaard har blivit utsedd till interim VD för Stayhard i samband med att nuvarande VD Malin Hultqvist Claesson går på föräldraledighet senare i vår.

Claes Meldgaard kommer närmast från Nilson Group där han var VD under två år, Innan dess var han VD för SGN Sport och Team Sportia.

– Att Claes Meldgaard går in som interim VD till dess att Malin Hultqvist Claesson är tillbaka är ett tydligt kvitto på Stayhards position och starka varumärke. Ellos Group får nu tillgång till en engagerad ledare med stor affärsmässighet och förmåga att få alla medarbetare att fortsatt sträva efter företagets mål, säger Hans Ohlsson, VD, Ellos Group.

– Mitt fokus kommer att vara att vidareutveckla ett ständigt relevant och attraktivt sortiment och erbjudande med hög modegrad för Stayhards kärnkunder, säger Claes Meldgaard.

– Stayhard har under de senaste åren arbetat fokuserat mot en långsiktig strategi och målbild för bolagets position. Starten på 2020 uppvisar tydliga styrkebesked och jag ser verkligen fram emot utrullningen av våra fortsatt ambitiösa planer, säger Malin Hultqvist Claesson.