Citycon stärker marknadsavdelningen

Fastighetsbolaget Citycon förstärker marknadsavdelningen genom att rekrytera Caroline Sjöblom som ny marknadschef för Sverige och Danmark. Hon efterträder Isabell Gent som har tillträtt en nyinrättad roll som marknadschef i Norden och Baltikum.

Caroline Sjöblom har arbetat med retail under större delen av sitt yrkesverksamma liv och kommer närmast från AMF Fastigheter. Där var hon marknadsansvarig för Fältöversten, Ringen och Västermalmsgallerian.

En spännande utvecklingsfas

Hon har tidigare också arbetat med marknadsföring av butiker och restauranger på flygplatserna Arlanda och Landvetter.

– Fastighets- och retailbranschen befinner sig i en väldigt spännande utvecklingsfas och det ska bli jätteroligt att ansluta till Citycon som är den största aktören inom köpcentrum i Norden och Baltikum, säger Caroline Sjöblom.

Vill skapa positiva synergier

Isabell Gent tillträdde sin nya roll som nordisk marknadschef 1 januari. Bland annat ska en ny varumärkesstrategi utvecklas och nya riktlinjer för varumärket implementeras på 34 gallerior i fem länder.

– Jag är övertygad om att vi kommer att hitta positiva synergier genom att förtydliga vår marknadsstrategi och förbättra våra processer. Jag kommer även att se över vilka byråer och system vi behöver jobba med för att uppnå maximal effektivitet, säger Isabell Gent.