City Gross vill inspirera med matsajt

Konceptet ”Gör som Tina” lanseras i dag 9 maj av City Gross. Man vill sprida matglädje och inspiration i de svenska hemmen via en ny matsajt. Till sin hjälp har man kocken Tina Nordström.

I ”Gör som Tina” presenteras en rad korta filmer där tittarna kan följa med under Tinas matlagning. Detta under tiden som stegen förklaras pedagogiskt.

Använder sig av filmer i köket

City Gross konstaterar i ett pressmeddelande att konsumenterna gärna vänder sig till filmer på nätet i samband med matlagning. Något som blir allt mer populärt i takt med att svenskarnas intresse för mat växer.

– Drömmen är ju att folk ska laga mer mat med känsla. Via filmerna kan man förmedla så mycket mer, självförtroendet ska knaka i höjden och snart vet alla att man smaksätter gräddsåsen med mögelost, gelé och ättiksspad, säger Tina Nordström.

Rullas ut i sociala medier

”Gör som Tina” finns från och med 9 maj tillgängligt på City Gross hemsida och filmerna rullas löpande ut på sociala medier.

– Alla har möjlighet att göra som Tina. Det är inte nödvändigt att vara kund hos oss för att ta del av tipsen och dessutom har vi sett till att det är helt kostnadsfritt. Det här är något som vi gör för att sprida matglädje och skapa mervärde för alla matlagningsfantaster i landet, säger Christian Callert, kommunikationschef på Bergendahls Food


Läs även: City Gross underlättar flexande


Ett exempel på filmerna med Tina Nordström.