Chief People & Culture Officer till Instabee

Hanna Falk.

Hanna Falk rekryteras som ny Chief People & Culture Officer på Instabee, bolaget som bildades 2022 när Instabox och Budbee gick samman. Hanna kommer närmast från en liknande roll på spelutvecklingsbolaget Starbreeze. 

Instabee har med konsumentvarumärkerna Budbee, Instabox och Porterbuddy verksamhet i sex länder. Nu stärks ledningsgruppen ytterligare när Hanna Falk tillträder som Chief People & Culture Officer. 

– Våra anställda är vår största tillgång och i en organisation som Instabee, som ständigt växer, behövs en person som Hanna. Hon är en erfaren ledare som kommer in med strategiskt viktiga erfarenheter och hon kommer vara nyckelpersonen som driver arbetet kring våra anställda och vår kultur framåt, säger Alexis Priftis, VD och medgrundare på Instabee. 

Hanna har erfarenhet av att driva People & Culture-frågor inom IT och telekombranschen, bland annat från Iver, Electrolux och Telia.

Fokus på teknik och innovation

Från sina tidigare arbetsplatser har hon också erfarenhet av att jobba på bolag med flera varumärken, samt bolag som gått samman. Under sin tid på Apoteket blev hon också bekant med hur det är att bygga upp en e-handel och logistikkedja från start. 

– Instabee är på en spännande resa med tre intressanta konsumentvarumärken som alla har grundats med fokus på teknik och innovation. Det känns otroligt roligt att få vara med och bygga vidare på det arvet och bidra till att skapa en inkluderande och värdefull arbetsplats, säger Hanna Falk. 

Hanna kommer att påbörja sitt nya uppdrag i augusti 2024.