Carnemark ny VD på Reitan Convenience Norge

Mariette Kristenson, VD på Reitan Convenience AS, och AnnaMaria Carnemark, ny VD på Reitan Convenience i Norge.

Den 1:a maj tar AnnaMaria Carnemark över rollen som VD på Reitan Convenience i Norge. Hon kommer närmast från Reitan Convenience i Sverige där hon arbetat som inköp- och marknadsdirektör.

AnnaMaria har en lång erfarenhet från Reitan Convenience och har utöver rollen senast som inköp- och marknadsdirektör även varit marknadschef för både Pressbyrån och 7-Eleven i Sverige.

– Det är både med glädje och spänning jag ser fram emot att tillträda som VD på Reitan Convenience i Norge. Jag tror och hoppas att mina erfarenheter från den svenska marknaden ska lyfta Reitan Convenience i Norge ytterligare, säger AnnaMaria Carnemark.

Låter medarbetarna växa

Inom Reitan Convenience är man mån om att ta vara på den interna kompetensen.

– På Reitan Convenience har vi verkligen lyckats med att ta tillvara på kompetensen som finns hos oss och att låta våra medarbetare växa med nya spännande utmaningar. AnnaMaria har all kunskap och erfarenhet som behövs för axla rollen som VD, och jag är övertygad om att hon kommer bidra till Reitan Convenience Norges fortsatta utveckling och tillväxt, säger Mariette Kristensson VD på Reitan Convenience AS.