Budbee rekryterar och stärker ledningen

Ulrika Linnersjö och Anna Sonne har rekryterats av Budbee.

Budbee rekryterar Ann Sonne, tidigare Head of Communication på fastighetsrådgivaren Newsec, samt Ulrika Linnersjö som närmast kommer från rollen som HR-direktör på Doktor.se. De kliver i och med detta in i företagets ledningsgrupp.

De senaste åren har techbolaget Budbee vuxit med en genomsnittlig tillväxttakt om 200 procent per år och enligt ett pressmeddelande ökar man nu farten ytterligare under 2021.

– Vi växer och lägger grunden för att fortsätta vår resa mot att vara ett techbolag i världsklass och dessa topptalanger är ett viktigt steg i vår resa. Som entreprenör är man ofta generalist, och nu behöver vi specialister som är bäst på sina respektive fält. Det har vi hittat i Ann Sonne och Ulrika Linnersjö, säger Fredrik Hamilton, VD och grundare av Budbee.

Jämställd ledningsgrupp

Bolaget får i och med rekryteringarna en jämställd ledningsgrupp med fyra kvinnor och fyra män.

Ann Sonne, som blir VP of Communication, har en bred bakgrund inom strategisk kommunikation och har bland annat arbetat på Ikea, JKL och har de senaste åren lett kommunikationen hos fastighetsrådgivaren Newsec.

Ulrika Linnersjö kommer närmast från rollen som HR-direktör på Doktor.se och kliver in som den nyinrättade rollen Chief People Ofiicer.