Brizo rekryterar COO från Meds

Brizo rekryterar Marcus Ramstrand som närmast kommer från rollen som logistikchef på apoteksföretaget Meds. Brizo är en logistiklösning som med hjälp av hyperlokala lager gör det möjligt för e-handlare att erbjuda hållbara samma dag-leveranser sju dagar i veckan.

Brizo har, enligt ett pressmeddelande, redan ett flertal e-handlare anslutna och skrev enligt egen utsago nyligen avtal med ett skönhetsvarumärke och ytterligare ett etablerat varumärke inom livsmedelsindustrin.

– Med vårt erbjudande kan stora e-handlare som i dagsläget inte har lager nära kunderna få tillgång till en lösning som möjliggör snabba och hållbara leveranser. Vi kan hantera hela eller delar av deras sortiment, säger Marcus Ramstrand.

Bakgrund inom Meds och Apotek Hjärtat

Marcus har erfarenhet som logistikchef på Meds och logistikchef e-handel på Apotek Hjärtat.

– Med Marcus ombord har vi lyckats rekrytera en av de få människor i Sverige som lyckats med riktigt snabba leveranser. Nu ska vi tillsammans utveckla Brizos erbjudande och bli det självklara valet för e-handlare som ville erbjuda snabba och hållbara leveranser, säger Dino Todorivic, VD och grundare på Brizo.