Boozt utser Sandra Gadd till ny CFO

Boozt har utsett Sandra Gadd till ny CFO och ersättare till Allan Junge-Jensen som lämnar företaget efter nio år. Sandra har en bakgrund inom bland annat Deloitte.

Sandra Gadd har arbetat på Boozt sedan oktober 2016 då hon anställdes som Transformation Finance Manager med ansvar för de finansiella förberedelserna inför bolagets börsnotering på Nasdaq Stockholm i maj 2017.

Bakgrund inom Deloitte

I januari 2018 utsågs Sandra Gadd till Business Development Director. Sandra har tidigare arbetat åtta år med revision på Deloitte.

– Jag är fantastiskt glad över att tillträda rollen som CFO på Boozt. Vi har en unik position, med fantastiska människor, attraktiva tillväxtmöjligheter och goda förutsättningar för att nå en ännu starkare finansiell position än vi har i dag, säger Sandra.

Kunskap om verksamheten

Sandra tillträder sin nya roll den första december 2019. Nuvarande CFO Allan Junge-Jensen kommer att stanna hos bolaget till slutet av januari 2020.

– Att besitta förmågan att identifiera, utveckla och befordra talanger internt är en viktig del av vår kultur och strategiska agenda. Sandra har en stark finansiell bakgrund liksom stor insikt och kunskap om Boozt, säger VD Hermann Haraldsson.