Beyond Retail förstärker inom e-handel

Beyond Retail växer och rekryterar nu Tirdad Zadeh som Senior e-commerce-konsult. Det nya tillskottet i teamet medför – enligt företaget – djup kunskap om hur man utvecklar, driver och optimerar digital försäljning.

Beyond Retail är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat på e-handel, digital marknadsföring och digital transformation. Att rekrytera Tirdad Zadeh är ett steg i företagets tillväxtplan.

Kommer närmast från Blomsterlandet

Tirdad kommer närmast från rollen som Head of e-commerce på Blomsterlandet, där han arbetet med att bygga företagets e-handel och modell för omnichannel.

– Många vill börja investera i sin e-handel och sin omnichannel-tillväxt. En stor del av dessa företag är i branscher som är långt ifrån top-of-mind när man tänker på e-handel. De här företagen har en väldigt spännande resa framför sig med goda möjligheter till snabb tillväxt, säger Tirdad Zadeh.

Lockades av att hjälp andra

Enligt ett pressmeddelande lockade möjligheten att kunna använda sina tidigare erfarenheter för att hjälpa andra företag på deras resa.

Tirdad Zadeh har arbetat inom detaljhandeln sedan 2013, främst med att utveckla digitala affärsmodeller och leda e-handelsinitiativ.