Benedicte är Byggmax nya landschef

Benedicte Inversini blir landschef för Byggmax i Norge.

Benedicte Inversini ansluter till Byggmax Group som ny landschef för Byggmax Norge. Hon är för närvarande VD för Torshov Bilrekvisita, en norsk detaljhandelskedja specialiserad på biltillbehör och fritidsprodukter.  

Byggmax Group has utsett Benedicte Inversini till landschef för Norge. Hon har mer än femton års erfarenhet från den norska detaljhandelsmarknaden, inklusive flera positioner på Elkjøp och Ikea.

Uppskattad ledare

– Benedicte är en erfaren ledare inom norsk detaljhandel, med bred kunskap om den norska marknaden och konsumenten. Hon är en uppskattad och passionerad ledare och passar utmärkt med Byggmax kultur. Vi ser fram emot att fortsätta bygga och expandera Byggmax Norge under Benedictes ansvar, säger Mattias Ankarberg, VD för Byggmax Group.

Tillträder under hösten

Positionen som landschef för Byggmax Norge innehas för närvarande av Marcus Essesjö (tillförordnad). Marcus innehar positionen i tillägg till sitt ansvar som landschef för Byggmax Sverige. Benedicte ansluter till Byggmax Group under hösten 2017, och kommer ingå i koncernledningen.