Bagaren och Kocken förstärker ledningen

Andereas Drougge.

Bagaren och Kocken hade enligt egen utsago ett starkt 2023 och en lovande start på 2024. Med siktet inställt på tillväxt rekryteras Andreas Drougge till rollen som teknisk chef (CTO) och medlem av ledningsgruppen.

Andreas Drougge har ett mångårigt förflutet från olika ledande roller inom e-handeln, bland annat hos Amazon, Nelly och Norce (tidigare Jetshop). Han kommer närmast från Bubbleroom och rollen som CTO.

– Jag ser fram emot att ta steget in en dynamisk bransch och bli en del av en verksamhet som andas stor passion och en kärlek för detaljer. Bagaren och Kocken har ett starkt fokus på kvalitet, sunda värderingar och stöds av en stark ägarstruktur. Det händer mycket positivt inom företaget, och jag är ivrig att lära känna hela teamet och bidra till de många spännande projekt och satsningar som väntar, säger Andreas Drougge.

Charlotta Svarfvar.

Driva innovation och skapa värde

VD Charlotta Svarfvar är nöjd med tillskottet.

– Med sin expertis och kompetens inom teknik och e-handel kommer Andreas att vara en stor tillgång för Bagaren och Kocken. Tillsammans ska vi fortsätta att driva innovation och skapa värde för våra engagerade kunder och partners. Vi är så glada och välkomnar varmt Andreas in i teamet.

Andreas Drougge ansluter till företaget 15 april.