”Årets station” finns i Ljusdal

OKQ8 Ljusdal, utmärker sig både lokalt och nationellt, enligt motiveringen bakom priset ”Åreta station”.

Sedan 2006 har Organisationen Sveriges Servicestationer (OSS) delat ut priset ”Årets Station” i syfte om att lyfta duktiga företagare inom drivmedelsbranschen. I år har nu OKQ8 Ljusdal utsetts till vinnare.

Prisutdelningsceremonin kommer att hållas fredagen den 25:e november på plats i stationen OKQ8 Ljusdal.

Representanter från organisationen Sveriges Servicestationer, OKQ8 samt Ljusdals kommunalråd Marit Holmstrand kommer närvara.

– Jag är otroligt stolt och glad över att få ta emot denna utmärkelse, det är ett bevis på att hårt arbete lönar sig och att mina medarbetare alltid presterar på topp, säger Stefan Strandell på OKQ8 Ljusdal.

Motiveringen lyder:

”Stefan Strandell, som driver OKQ8 Ljusdal, utmärker sig både lokalt och nationellt. Stefan med personal visar genom sitt strategiska arbete hur en modern servicestation ska drivas. Kunden sätts i fokus och service levereras med ett leende. Stefan har också på sin lokala marknad investerat och utvecklat sin verksamhet i både smått och stort – såväl i sin fastighet som i koncept. Genom att kombinera styrkan i kedjans centrala koncept med lokalt entreprenörskap, samt format ett välfungerande arbetsteam, har Stefan skapat en framgångsrik och uthållig verksamhet.”