Apotea rekryterar ny vice VD

Tillväxtresan och arbetet för att bli Sveriges bästa arbetsplats fortsätter, enligt ett pressmeddelande, med full kraft för Apotea. Nu förstärks organisationen med ytterligare en vice VD med fokus på att satsa på utveckling av humankapitalet.

Med lång erfarenhet från ledande roller inom organisations-, ledarskaps- och medarbetarutveckling tillträder Stefan Eriksson rollen som Vice VD på Apotea.

Han kommer närmast från en roll som HR-chef på Bonnier Fastigheter och Bonnier Service, men har sin största erfarenhet som ledare främst inom mediebranschen där han varit verksam på SVT och därefter på Bonnier Broadcasting.

– Det känns roligt att välkomna Stefan till Apotea och vi ser fram emot att stärka vår organisation med en vice VD som har så lång erfarenhet från, och kunskap om organisationsutveckling. Med den takt vi växer är han precis den profil vi behöver, säger Pär Svärdson VD, Apotea.

– Jag är stolt, glad och taggad men också ödmjuk inför uppdraget. Jag ser verkligen fram mot att tillsammans med alla medarbetare få bidra till Apoteas fortsatta framgångsresa, säger Stefan Eriksson, tillträdande Vice VD.

Han tillträder tjänsten som Vice VD den 8 november.