AMF Fastigheter stärker uthyrningsteam

För att möta utvecklingen inom handel och kontor stärker AMF Fastigheter sitt uthyrningsteam. Yasemin Fallai har tillträtt som uthyrare inom handel, Jakob Svensson som uthyrare inom kontor och Alice Leffler till den nya rollen som uthyrare inom pop ups och korta avtal. 

AMF Fastigheter möter hösten med ett förstärkt uthyrningsteam.

– Förändrade köpbeteenden och den snabbrörliga marknaden som globaliseringen öppnat upp för gör att handeln utvecklas snabbare än någonsin. Vi ser positivt på framtiden och stärker nu upp vårt uthyrningsteam med tre riktigt vassa personer, säger Magnus Carlsson, försäljningschef för AMF Fastigheter.

Magnus Carlsson, försäljningschef för AMF Fastigheter.

Företaget inkluderar pop ups i satsningen.

– Pop-ups är en del av vårt erbjudande som är här för att stanna. Det är ett bra komplement till vårt övriga utbud och förstärker upplevelsen för de som besöker våra handelsplatser. Alice erfarenhet inom marknadsföring passar perfekt för den här rollen och vi är övertygade att hennes kompetens kommer att bli ett bra tillskott till teamet, säger Magnus Carlsson.

Yasemin Fallai

Den 24 augusti började Yasemin Fallai på AMF Fastigheter som uthyrare inom handel, med fokus på Gallerian. Yasemin kommer närmast från Real Competence där hon var konsult inom uthyrning för handel och kontor med uppdrag hos Vasakronan och Unibail Rodamco Westfield.

Jakob Svensson

Jakob Svensson tillträdde även han den 24 augusti, som uthyrare inom kontor för marknadsområde Söder. Jakob kommer närmast från en roll som hyresekonom på Vasakronan och har sedan tidigare en bakgrund som kommersiell förvaltare från bland andra Colliers International.

Alice Leffler

Den nya rollen som uthyrare inom pop ups och korta avtal axlas av Alice Leffler sedan den 1 september. Alice har en bakgrund från bland andra SpoilConcept Communication och kommer senast från en roll som marknadskoordinator för Mood District på AMF Fastigheter.