Alexandra ny CCO på Eleven och Nordicfeel

Alexandra Vult von Steyern är ny CCO, Cheif Commercial Officer, på Eleven och Nordicfeel.

E-handelssajterna Eleven och Nordicfeel har rekryterat Alexandra Vult von Steyern som kommersiellt ansvarig, CCO. Hon kommer närmast från en roll som VD på Klart.se.

Alexandra tillträdde 19 november som CCO, Cheif Commercial Officer, på Eleven och Nordicfeel. Hon kommer ha det kommersiella ansvaret samt ansvara för produktutveckling av sajterna.

Leder ett nordiskt team

Alexandra leder ett team med bland annat e-handelschefer på den nordiska marknaden där nära samarbete med leverantörerna och optimering av kundresan är största fokus.

– Det ska bli väldigt kul att vara med och fortsätta bygga två så starka varumärken och jag hoppas att med min erfarenhet av digitala konsumenttjänster kunna bidra till att ta nästa steg i utvecklingen av bästa shoppingupplevelse av skönhet online, säger Alexandra Vult von Steyern.

Har varit sju år inom Schibsted

Alexandra Vult von Steyern har erfarenhet av försäljning, marknadsföring, digital produktutveckling och ledarskap. Hon har de senaste sju åren jobbat på Schibsted som bland annat marknad & affärsutvecklingschef på Tv.nu och försäljningschef på The You Way och My Home.

Närmast kommer hon från klart.se där hon varit VD de tre senaste åren.

– Förutom sin tunga digitala erfarenhet är jag imponerad av hennes driv, affärsfokus och känsla för användarupplevelsen, säger Pernilla Barkman, vd på Eleven och Nordicfeel.


Fler nyheter om karriär och rekryteringar