Tarek utsedd till Årets Framtidschef

Tarek Malak, som driver två Sibyllarestauranger i Borlänge, har utsetts till Årets Framtidschef 2017. Priset delades ut igår vid Chef-galan, som årligen arrangeras av tidningen Chef.

Vinnaren Tarek valdes ut av en jury i hård konkurrens med över 800 unga chefer över hela landet. Prisets syfte är att belöna en chef som genom sitt ledarskap får yngre människor att utvecklas och tillsammans prestera över förväntan mot ett gemensamt mål.

En ledarstil som bygger på engagemang

I Tareks fall handlar det bland annat om hans engagemang för att bygga ett starkare och bättre Borlänge, inte minst genom att på olika sätt hjälpa ungdomar och utsatta människor. Men också hans lite udda ledarstil, som bygger mycket på delaktighet och engagemang.

– Det här priset visar att det arbete jag lägger ner ger resultat och verkligen uppmärksammas. Det är ett skönt kvitto på att det jag gör lokalt också uppmärksammats i ett större sammanhang, säger Tarek.

Stolthet inom kedjan

Sibyllakedjans VD Joakim Carlsson gläds med Tarek och alla hans medarbetare.

– Jag är också säker på att alla i hela Sibyllafamiljen, som på nära håll följt Tareks resa de senaste åren, gläds och känner en stor stolthet över att en av våra franchisetagare får en sån här utmärkelse, säger han.