Sundbybergs stadskärneförening rekryterar

 

Katarina Törnell har utsetts till ny centrumledare och  Christina Blomberg är Sundbybergs stadskärneförenings nya ordförande.

Christina Blomberg har arbetat med kommersiell utveckling av handelsplatser med uppdrag åt kommuner, fastighetsägare och samverkansorganisationer. Hon medverkar även som konsult inom stads- och fastighetsutveckling på Analys- och Teknikkonsultföretaget WSP.

Stärka kommersiella förutsättningar

– Vi vill fortsätta arbetet med att stärka de kommersiella förutsättningarna för publika verksamheter i stadskärnan. Målet är att bidra till såväl planeringen för den nya stadskärnan som en nödvändig genomförandestrategi för fortsatt verksamhet och tillgänglighet under järnvägsnedgrävningen, säger Christina Blomberg.

Kommer från egen utveckling

Katarina Törnell driver egen verksamhet inom marknads- och kommunikation med uppdrag åt såväl små som stora företag, bland annat inom bygg- och anläggningsbranschen och branschföreningar. Hon har lång erfarenhet av att arbeta med event, nätverkande och marknadsföring.

– Jag ser fram emot att, tillsammans med föreningens medlemmar och andra intressenter i Sundbyberg, få arbeta för den fortsatta utvecklingen av stadskärnan, säger Katarina Törnell.