Skandinaviens största yogakedja expanderar

 

Yogayama Stockholm var tidiga med att erbjuda ett brett utbud av yogaklasser. Man har genom åren fått en stor och trogen kundkrets. Nu expanderar kedjan sin verksamhet till fler städer.

Expansionen sker via via franchise och man öppnar bland annat i Göteborg.

Estelle Milburne Nordenfalk.

– Vi bygger en plats för människor som är nyfikna på och vill fördjupa sin förståelse för yoga och ge den en större del av sina liv, säger Estelle Milburne Nordenfalk, VD på Yogayama.

En internationell prägel

Yogayamas verksamhet bygger på gedigen erfarenhet med internationell prägel. Alla yogayamacenter är uppbyggda som yogaskolor. En plats där intresserade yogis får möjligheten att arbeta med sin egen utveckling.

Klasser och utbildningar

Yogayama Göteborg kommer att erbjuda klasser, utbildningar och workshops med både internationella lärare och lärare från yogayamagruppen.

– På Yogayama vill vi så frön till en yogisk livsstil. Förmodligen kommer de att växa olika hos var och en av oss – men kanske är det just det som är meningen. Att du ska hitta din egen kärna, ditt allra innersta och låta det ta lite mer plats i din vardag, säger Catarina Olvenmark, som startar Yogayama Göteborg.