Robin Suwe utsedd till Blockets nya VD

Robin Suwe, tidigare SVP Business Development Nordic Marketplaces i Schibsted och med ett förflutet inom Blocket, tillträder rollen som ny VD på Blocket.

Robin Suwe började sin karriär inom Schibsted 2009, två år senare började han på Blocket och var då ansvarig för att lansera Blocket Bostad.

Sedan dess har han haft många olika chefspositioner inom Blocket och Schibsted.

– Blocket är inne på en spännande tillväxtresa och mitt i en transformation till nästa generations marknadsplats, något jag ser fram emot att vara med och utveckla. Min samlade erfarenhet och djupa kunskap inom marknadsplatser tror jag kommer komma väl till pass, säger Robin Suwe.

Besitter strategisk kompetens

Christian Printzell Halvorsen är styrelseordförande samt EVP Nordic Marketplaces på Schibsted.

– Jag är mycket glad över att få välkomna Robin som ny VD. Med hans strategiska kompetens och gedigna erfarenhet är jag övertygad om att Blocket kommer fortsätta sin tillväxtresa och leverera högt värde till sina användare och kunder, säger Christian Printzell Halvorsen, EVP Nordic Marketplaces på Schibsted.