Rapunzel rekryterar utvecklingschef

Rapunzel of Sweden stärker ledningsteamet och rekryterar Tess Niva, tidigare COO på Hairtalk Sverige. Som sådan ska hon främst arbeta med produktutveckling, men även med att stärka varumärkets frisörsamarbeten och egna salongverksamhet. 

Tess Niva kommer närmast från rollen som COO på Hairtalk Sverige, men har sedan länge varit en del av hår- och skönhetsvärlden.

Hon har drivit egen salong, arbetat globalt för att inspirera och utbilda frisörer samt tävlat och vunnit priser både som egen frisör och som Creative Director för Paul Mitchell. 

Hoppas göra killnad

– Med min kunskap och långa erfarenhet inom branschen hoppas jag kunna göra skillnad – framför allt genom att utveckla och introducera nya fantastiska produkter som jag vet gör skillnad för både slutkund och frisör, säger Tess Niva. 

– Vi har ett intensivt år bakom oss med flera lyckade produktlanseringar och vi har inga planer på att trappa ner på takten. Därför är vi mycket glada och stolta att nu kunna stärka upp teamet ytterligare, säger Jenny Hansell, VD på Rapunzel of Sweden. 

Tess Niva tillträder 19 april.