Ramboll rekryterar Cecilia Jonkvist

 

Ramboll rekryterar Cecilia Jonkvist som Project Developer/Specialist Manager till affärsområdet Retail Planning & Architecture. Tjänsten är placerad på Rambolls kontor i Stockholm.

– Fram till nu har Retail Planning & Architecture endast haft kontor i Göteborg. I och med rekryteringen av Cecilia Jonkvist öppnar vi nu upp för att vara aktiva på marknaden från olika platser i Sverige och i förlängningen i hela Skandinavien, säger Annki Cedervall, affärsområdeschef på Ramboll.

Kommer från HSB Stockholm

Cecilia Jonkvist kommer senast från tjänsten som verksamhetschef för avdelningen kommersiella lokaler på HSB Stockholm. Hon tillträder tjänsten på Ramboll den 4 december.

– Jag ska börja med att sätta mig in i befintliga uppdrag, bland annat C4 Shopping i Kristianstad. Det ska bli spännande att se hur vi kan växa utanför landsgränserna i samarbete med Rambollkollegor från andra länder, säger Cecilia Jonkvist.

Bytte namn till Ramboll

Rambolls affärsområde Retail Planning & Architecture var tidigare företaget Ågren som nyligen bytte namn till Ramboll och integrerades helt i företaget inom divisionen Projektledning.