Pernilla Nissler ny VD på Blocket

Pernilla Nissler, tidigare affärsområdeschef på Tele2, tillträder rollen som ny VD på Blocket.

Anders Skoe, EVP Nordic Marketplaces i Schibsted, avslutar därmed sitt uppdrag som interim VD på Blocket.

– Pernilla är en mycket meriterad ledare med stor erfarenhet av förändringsledning och affärsutveckling – jag är övertygad om att hon kommer kunna vidareutveckla Sveriges största marknadsplats och leda Blocket till nya framgångar, säger Anders Skoe.

En positiv kraft i samhället

Pernilla Nissler kommer tidigare från Tele2 där hon varit affärsområdeschef för företagsmarknaden i Sverige. Där ansvarade hon bland annat för affärsledning, produktutveckling och försäljning.

– Blocket är ett oerhört ambitiöst bolag som tagit sig an uppdraget att vara en positiv kraft i samhället. Jag är så glad att kunna bidra till det arbetet framåt. Jag är också mycket förväntansfull och hedrad att få vara en del av teamet på 240 drivna och talangfulla medarbetare, säger Pernilla Nissler, ny VD på Blocket.

Utökat erbjudande

Hon ser fram mot att arbeta med ett företag vars verksamhetsområde har breddats.

– Under 20 års tid har Blocket skapat innovativa lösningar för en trygg och effektiv begagnathandel i Sverige. Nu har Blocket också blivit en självklar destination för jobb- och bostadssökande. Med min bakgrund bidrar jag med ett starkt kund- och resultatfokus samt ett värderingsstyrt ledarskap, säger Pernilla.


Läs även: 5 trender som förbättrar kundupplevelsen