Ny PR and Brand Director på Apoteksgruppen

 

Anna Bergstedt, ny PR and Brand Director på Apoteksgruppen. Foto: Anna Thorbjörnsson.

Apoteksgruppen rekryterar en ny PR and Brand Director. Anna Bergstedt tillträder tjänsten den 21 augusti.

Anna Bergstedt kommer närmast från rollen som Head of Marketing and Communication på vuxenutbildningsföretaget Hermods.

– Jag är väldigt glad för den här rekryteringen, ser stor potential i Anna och är övertygad om att hon kommer bidra till att Apoteksgruppen tar stora kliv framåt, säger Sara Mohammar, VD på Apoteksgruppen.

Kunden alltid i fokus

– Med min erfarenhet av just varumärkesbyggande, positioneringsarbete och PR kommer jag att bidra till att ytterligare stärka och kommersialisera Apoteksgruppen. För mig är kunden och kundupplevelsen alltid i fokus och det upplever jag är helt i linje med min nya arbetsgivares hållning, säger Anna Bergstedt.

Anna är utbildad inom marknadsföring med examen från brittiska universitet och har erfarenhet från utbildningsbranschen, men även en bakgrund inom detaljhandeln.