Ny platschef till Bygma Trollbäcken

 

Klas Widman är ny platschef på Bygmas anläggning i Trollbäcken. Närmast kommer Klas från Ahlsell där han har jobbat som butikschef i Nacka.

Klas har en lång branscherfarenhet och bakgrund som både hantverkare och egenföretagare. Klas Widman tillträder som ny platschef för Bygmas anläggning i Trollbäcken utanför Stockholm. Klas har under flera år drivit sin egen bygg- och VVS-firma.

Var butikschef på Ahlsell

– Under min tid som hantverkare var jag själv kund på Bygma i Trollbäcken och det tror jag är en väldigt bra erfarenhet. Jg hoppas kunna bidra med expertkunskap och förhoppningsvis även med nya ögon som skapar det där lilla extra för kunderna, säger Klas Widman.

Klas har utöver sitt eget företagande varit anställd på Ahlsell i drygt tjugo år. De senaste åren har Klas haft rollen som butikschef för Ahlsells butik i Nacka.

Delar värderingar

– Bygma delar mina värdegrunder med ett genuint intresse att göra det bästa för såväl kunder som medarbetare. Jag ser verkligen fram emot att få vara med på resan att få anläggningen i Trollbäcken att växa lokalt, säger Klas Widman.