Ny marknadschef på Elon Group

Christian Dahlborg har rekryterats till tjänsten som marknadschef på Elon Group. Christian kommer närmast från Bonnierägda contentbyrån Brand Publishing.

De senaste tre åren har han verkat som VD på contentbyrån Brand Publishing. Dessförinnan arbetade han under några år som försäljningschef på PriceRunner. Under sina år på mediebyrån Zenithmedia har Christian haft ett flertal roller, bland dem VD för det svenska bolaget och strategichef och kundansvarig för Electrolux-koncernen i Sverige och Norra Europa.


Läs även: Sex av tio jobb helt nya inom retail


– Christian har en gedigen erfarenhet och ett strategiskt tänkande som gör att han kommer att bli en stark tillgång för vår organisation, säger Elon Groups VD Stefan Lebrot.

– Vi står inför en period då vi som koncern kommer att möta många nya utmaningar och att ha med sig en nyckelperson med Christians erfarenhet, inte minst från nordiska samarbeten, känns mycket bra.

 

Läs även: Så behåller du dina bästa medarbetare


– Det ska bli väldigt roligt att få vara en del av vidareutvecklingen av Elon och att få möjlighet att bygga vidare och utveckla varumärket och de utmaningar som Elon Group och hela detaljhandeln står inför, säger Christian Dahlborg.

Christian tillträdde sin tjänst i mitten av juni. Han leder marknads- och e-handelsavdelningen och ingår i Elon Groups ledningsgrupp.