KappAhls CFO till Serneke Group

 

Anders Düring, CFO och medlem i koncernledningen, har sagt upp sig för annan tjänst och lämnar KappAhl. Bolaget har inlett en rekryteringsprocess för att finna hans efterträdare.

Anders Düring kvarstår i befattningen under sin uppsägningstid.

Har haft en viktig roll

– Jag beklagar att Anders väljer att lämna KappAhl men förstår och respekterar hans beslut. Anders har haft en konstruktiv och viktig roll i det förändringsarbete som pågått under de senaste åren”, säger Danny Feltmann, VD och koncernchef i ett pressmeddelande.

Går till Serneke Group

Anders Düring kommer att börja som som ny CFO på Serneke Group. Han kommer att rapportera till VD och ingå i Sernekes koncernledning.

– Vi har idag en stabil och väl fungerande ekonomifunktion och med sina värdefulla erfarenheter och kunskaper från börsnoterade bolag kommer Anders att bidra till att vi bättre kan möta morgondagens utmaningar, säger Ola Serneke, VD och koncernchef.

Bidra med erfarenhet och kontakter

– Jag ser fram emot att kunna vara med när Serneke nu planerar för nästa stora steg och att kunna bidra med min erfarenhet från flera branscher samt kontakter med finansmarknaden, säger Anders Düring.