Josefin Dalum ny VD på NetOnNet

Josefin Dalum är ny VD på NetOnNet från och med 1 december.

Nu är det klart vem som tar över som ny VD på hemelektronikaktören NetOnNet. Från och med 1 december tar Josefin Dalum över rodret. Utnämningen innebär även att hon tar plats i koncernledningen för Komplett Group.

Josefin Dalum är 40 år och har erfarenhet från ett antal olika ledande positioner inom näringslivet. Hon kommer senast från rollen som CFO hos NetOnNet.

Medvetna om utmanande tider

Under tio år arbetade Josefin Dalum för Moment Group som CFO och acting VD. Hon har också varit ansvarig för financial controlling på Polestar.

– Jag ser fram emot att jobba på tvärs över den svenska och norska marknaden och bidra till att vi stärker vår position i både Sverige och Norge. Vi är medvetna om de utmanande tiderna för våra kunder och NetOnNet strävar efter att erbjuda konsumenterna konkurrenskraftiga priser i en tid där varje krona räknas, säger Josefin Dalum.

Glad över intern rekrytering

Jaan Ivar Semlitsch, Group CEO på Komplett Group, lyfter bland annat fram Josefin Dalums ledaregenskaper och arbetskapacitet

– Det fanns många kandidater att välja mellan under processen, men Josefin utmärkte sig och det är extra motiverande att kunna landa en intern kandidat, säger Jaan Ivar Semlitsch.

Josefin Dalum efterträder Susanne Holmström som varit VD de senaste fem åren.