Jonas Häggqvist ny VD för Parfym.se

Parfym.se har utsett Jonas Häggqvist till ny VD. Jonas kommer närmast från rollen som Managing Director på Oriflame Slovakien där han även suttit i ledningsgruppen för den Centraleuropeiska regionen.

Parfym.se grundades år 2005 med målet att utmana skönhetsbranschen genom att erbjuda skönhetsprodukter på nätet till bra priser.

Nu lägger Parfym.se i ytterligare en växel och siktar på en halv miljard i omsättning år 2023, expansion till Norge och Danmark och en stor utökning av produktportföljen.

– Jag är väldigt glad över att ta mig an detta uppdrag. Jag är extremt nyfiken både på kollegor, kunder och samarbetspartners, och är mycket ödmjuk inför rollen som ny VD för Parfym.se., säger Jonas Häggqvist.

– Framåt kommer jag fokusera på att bygga vidare på den starka grund vi har, med fortsatt lönsamhet och hög kundnöjdhet. Vi kommer lägga större vikt vid vår roll som skönhetsaktör och samhällsansvaret det innebär, med fokus på hållbar och naturlig skönhet.

Jonas har erfarenhet av att arbeta med skönhet och e-handel i internationella miljöer och tillväxtmarknader, samt vana av att arbeta digitalt, datadrivet och direkt till konsument.