JLL rekryterar Head of Workplace Strategy

Elinor Wattman.

Elinor Wattman har utsetts till Head of Workplace Strategy. Hon kommer närmast från Zimpler. I och med detta utvidgar JLL sin expertis inom hyresgästrådgivning.

Elinor är enligt ett pressmeddelande från JLL en erfaren arbetsplatsstrateg med passion för att driva förändring av arbetssätt och arbetsplatser.

Max Keysberg.

– Vårt ökade fokus på arbetsplatsstrategi och förändringsledning är en viktig pusselbit för att kunna leverera en fullskalig och högkvalitativ rådgivning för lokalförändringsprojekt till våra lokala och internationella kunder, säger Max Keysberg, Head of Project & Development Services.

Skapade attraktiv arbetsplats

I sin nuvarande roll som Head of Workplace Experience för det svenska FinTech-företaget Zimpler har Elinor ansvarat för att sätta och implementera den globala strategin för den fysiska arbetsmiljön.

Innan dess har Elinor varit ansvarig för att skapa en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser hos spelföretaget King, efter en lång karriär som FM-ansvarig hos Coor.

– Det känns oerhört spännande att få bidra till att utveckla och förstärka kunderbjudandet inom lokalutveckling och arbetsplats-strategi inom JLL. Jag ser väldigt mycket fram emot att vara en del av JLL’s framgångsrika team, säger Elinor Wattman.