Jennie Högstedt Björk ny VD på Odd Molly

Anna Attemark har informerat bolagets styrelse om att hon önskar lämna sin position som VD i Odd Molly. Styrelsen har utsett Jennie Högstedt Björk, i dag vice VD och sortimentschef, till hennes efterträdare.

Anna Attemark och Jennie Högstedt Björk kom båda till Odd Molly i december 2011 och har lett bolaget genom ett omfattande förändringsarbete, från en situation med vikande försäljning till en stärkt position och ökad försäljning i en marknad i stor omvandling.

Tagit kontroll över distributionen

–  Under Annas tid som VD har Odd Molly tagit kontroll över distributionen på våra nyckelmarknader och tidigt satsat på försäljning i digitala kanaler, där Odd Mollys webbshop sedan start utvecklats mycket starkt och i dag svarar för en avsevärd del av den totala försäljningen, säger Patrik Tillman, styrelsens ordförande.

Genomgår kraftig förändring

– Odd Molly är ett unikt varumärke med en fantastisk potential. Vi verkar i en bransch som just nu genomgår en kraftig förändring och jag triggas av utmaningen att hitta nya vägar för att lyckas under de förutsättningarna, säger Jennie Högstedt Björk, vice VD och tillträdande VD.

VD-skiftet kommer att ske senast under augusti 2018.